Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Novi Sad
15.02.2017.
10:05 > 09:11
Novosađani će danas, 15. februara, na Trgu slobode, u čast dece koja vode bitku protiv raka i one dece koje su tu bitku izgubila, pustiti u vazduh na stotine balona podrške.
  • Мунгос

    16.02.2017 14:21
    Када неки заговорник НАТО пакта некоме каже да је глуп, тај неко је најбољи комплимент добио.
  • Sremac

    15.02.2017 14:09
    @ Petar & Co
    Retko glup komentar od tebe mada me to u principu nista ne cudi kada se uzme u obzir koliko godina su na vlasti upravo oni zbog kojih je Srbija bombardovana.
    Kao i uvek u patriJoCkom maniru i pausalnim floskulama najlakse je okriviti druge za svoju bedu.
    Nikako ti na pamet nije palo da u Vojvodini preko 70% vode koja se svakodnevno koristi po domacinstvima sadrzi veliki procenat Arsenika koja bi u normalnim i uredjenim drzavama bila strogo zabranjena. Da ne pocinjem o nekontrolisanom zlostavljanju herbicida i pesticida koji se nasiroko koriste u poljoprivredi. Vidim da ti je promakla informacija o mesnim preradjevinama koje dobavljaju razni proizvodjaci (sponzori) bliski rezimu i koji nemilosrdno truju svoj narod zarad licnog profita. Nista strasno, tako je i u svetu rekle bi mnoge patriJote sa teskim deficitom intelekta i inteligencije, mozda i jeste ali njihovi mesni proizvodi se ne proizvode od mesa iz 1975-e i "E" aditivima. Takodje sam iznenadjen cinjenicom da niko od vas "The PatriJots" nije spomenuo da je Srbija posle Makedonije najzagadjenija drzava u Evropi. Obaska to sto velika vecina gradjana ove nesrecne drzave ima neodgovarajucu ishranu i izuzetno los zivotni standard.

    Unisteni zdravstveni sistem, nedovoljna obucenost kardova, nedostatak lekova .....

    Da ne duzim jer sumnjam da ce moja poruka probiti i onako utanjeni zid sivih celija, stanje u ovoj nazovi drzavi je vise nego ocajno u svakoj sferi zivota.

    Za sve sto vam ne ide u prilog slobodno okrivite NATO.
  • Vojvosadjan

    15.02.2017 11:50
    @Balkanac
    Posto razvijas svest u pravcu ekologije (sto je svakako pohvalno) a na trgu se neces pojaviti gotovo sigurno, onda lepo telefon u ruke i pusti poruku na1105. Ili ne koristis ni mobilni jer je neophodno napuniti mu bateriju a za to je potrebna energija, a da bi se ista stvorila mora da se zagadi planeta?! Obozavam internet aktivizam svake vrste, puno doprinosi boljitku u svakom smislu.
  • Roditelj

    15.02.2017 11:28
    Nije svejedno
    Veći efekat bi ste postigli da ste pred Međunarodnim Sudom optužili zemlja NATO snaga i njihove vođe u to doba za izazivanje masovnih bolesti i genocid porodica Srbije.
    I ZAHTEVALI besplatno lečenje svoje dece u NJIIHOVIM bolnicama!
  • pera

    15.02.2017 09:46
    zašto?
    Каква је сврха овога? Хоће ли болесни од рака од овога да се осећају боље или да оздраве??? Неко је намерио да додатно загађује средину.
  • laki

    15.02.2017 09:29
    Zoxy ....odakle ti ideja da bombardovanje nije uticalo na porast oboljevanja, neka nvo mantra sorosevska mozda, i nemoj idiotluk o uranijumu, ceo kontigent italijanskih vojnika vracen 236 tesko bolesnih, kazi mi samo da stres nije jedan od faktora pa da se izvinim, a hrana, voda, vazduh, razumem potrebu za komentarom ali brate.....
  • Balkanac

    14.02.2017 10:24
    Cuvajmo prirodu
    Sve je ovo moglo i bez pustanja balona. Ljudi zaboravljaju ili ni ne znaju, da takve vrste bolesti dolaze od zagadjene zemlje, vazduha i vode izmedju ostalog. A svi ti baloni treba negde da puknu, padnu i razloze se. Mogli su tako i kese iz supermarketa da pobacaju. Svaka cast na inicijativi. Ali razvijajte svest u svim pravcima. Cista okolina je prvi korak.
    Uzdravlje!
  • Zoxy

    13.02.2017 12:15
    @Petar
    Setite se
    Kad budete puštali, setite se NATO aviona koji su nam bacali razloge oboljevanja.
    Makar u mislima.

    Nista manje oboljevanja nije bilo ni pre bombardovanja .
  • Petar

    13.02.2017 10:40
    Setite se
    Kad budete puštali, setite se NATO aviona koji su nam bacali razloge oboljevanja.
    Makar u mislima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna